06-12398701 info@sandradieben.nl

Afspraken

AFSPRAAK MAKEN

Je kunt (eventueel na verwijzing van je huisarts) telefonisch of via email een afspraak maken met mij op telefoonnummer 06 – 12398701 of via het mailadres info@sandradieben.nl. Mocht je mijn voicemail krijgen, spreek dan je naam en het tijdstip in waarop je terug gebeld wenst te worden. Ik bel je dan dezelfde dag terug. Op de eerste afspraak vraag ik de eventuele verwijzing van je arts en een kopie van je legitimatie mee te nemen.

Voorafgaand aan de intake afspraak stuur ik je een digitale vragenlijst om in te vullen.

In het eerste gesprek verkennen we samen jouw vragen en kijken we welke problemen je wil oplossen en wat je wil bereiken. Het kan zinvol zijn dat je partner hierbij aanwezig is. Soms is een advies voldoende, maar wanneer behandeling nodig is, zullen er meerdere gesprekken volgen. Vaak krijg je opdrachten mee voor thuis, alleen of samen met je partner. De gesprekken duren 60 minuten.

Na een intake zijn vervolgafspraken ook mogelijk via beeldbellen in de avonduren of in het weekend.

AFZEGGEN VAN AFSPRAKEN

Indien je minimaal 24 uur van te voren een afspraak afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht. Een afspraak die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd of het niet verschijnen op de afspraak breng ik wel in rekening.

KLACHTENREGELING

Als je niet tevreden bent over je behandeling dan kun je dat ten alle tijde met mij bespreken. Vaak gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Soms kijken we samen naar verwijzing naar een collega. Wanneer het niet lukt om de problemen te verhelpen bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen. Voor het reglement en adressen verwijs ik je naar de klachtencommissie van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie: www.nvvs.info of je kunt je richten tot mijn klachtenfunctionaris van p3nl, zie: p3nl.nl klachtenregeling https://www.p3nl.nl/klachtenregeling/clienten

Vrijblijvende kennismaking?

Vraag jij je af of de behandeling wat voor je is?